The following is a house that was organized into two apartments, that is La Grande Vue 5A residence situated in Cape Town, South Africa. Both apartments have a luxurious interior design and a curved balcony shapes like waves. It appears that these forms represent incredible ocean views located underneath. The architectures behind the founding of this luxury project of La Grande Vue is Stefan Antoni Olmesdahl Truen Architects (SAOTA) in collaboration with interior design studio OKHA. Here is the story behind La Grande Vue project: “Carla & Stefan Antoni’s growing family is what forced the couple to demolish Their bachelor pad and build a larger home. The result incorporates Stefan’s dual-level penthouse, including two en-suite bedrooms, a living area and a kitchen on the first level, a studio, third bedroom and a garage on the lower level, and an apartment underneath. On the roof, there is a swimming pool and terrace, as well as the magnificent SKY BAR containing a cocktail bar and entertainment area. “” We wanted to break free from the mold, create a piece of poetry That plays on light, space and geometry, and balances the primal quality of the raw surfaces with modern elements, “Stefan explained.

La Grande Vue exterior design

La Grande Vue pool view

 

Modern interior design of La Grande Vue

 

 

Contemporary interior design of La Grande Vue, Cape Town

Night view inside the La Grande Vue apartment

Balcony of La Grande Vue Apartment in Cape Town

Night view in the balcony of La Grande Vue

Contemporary bedroom design with sea view

Glazing part of interior design in La Grande Vue apartment

Modern Staircase design with glass side

 

La Grande Vue in other review, here